top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıFavori Reklam

Doğa severler fuarda buluştu.

Karavan severler ile kamp ve doğa tutkunlarının ihtiyacına cevap verecek şekilde hazırlanan ‘Karavanist ve Outdoorist Fuarları’, İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçileriyle buluşuyor.
7 Ocak’ta kapılarını açan ve bugün sonra erecek fuarda; motokaravan, çekme Karavan, van tipi karavan, özel amaçlı araçlar, mobil hizmet karavanları, ticari karavanlar, 4x4, SUV araçlar ve tiny house’lar sergileniyor. Yurtiçi ve yurtdışından markaların buluştuğu fuara Tekirdağ merkezli Adalı İnşaat da katıldı. 1985 yılından bu yana çelik yapı ve prefabrik yapı ürettiklerini belirten Adalı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Adalı, 2019’da tiny house üretimine başladıklarını dile getirdi.
Pandemi ile birlikte talebin ciddi oranda arttığını belirten Adalı, “Karavanda olduğu gibi Doğa ile iç içe olmak isteyen ancak daha geniş yaşam alanı tercih edenler tiny house’lara yöneldi. Bu tip yapıların imar şartı aranmadan tarla vasfında yerlerde de kullanımı ilgiyi arttırdı. Tekirdağ’daki tesisimizde ayda 10 adet üretim yapıyoruz. Ayrıca yine aynı bölgede 8 dönüm alana kurulu showroom’da ürünlerimizi sergiliyoruz” diye konuştu. Fuardaki ilgiden memnun olduklarını dile getiren Adalı, tiny house fiyatlarının 500 bin TL’den başladığını, özelliklerine göre fiyatların arttığını sözlerine ekledi.
1 görüntüleme0 yorum
bottom of page